Kiállítottunk az V. Magyar Marketing Fesztiválon

Közzétéve
2018.01.31.

2018. január 25-én nagy sikerű kiállításon vettünk részt az V. Magyar Marketing Fesztivál nevű eseményen. Több okból is fontos volt számunkra a megjelenés, az egyik ok nyilván az újdonságok, trendek megismerése, a másik pedig az volt, hogy minél több cégvezetővel megismertessük az iparűzési adómentesség és a székhelyszolgáltatás lehetőségét, és előnyeit.

Január 25-én került megrendezésre az üzleti évnyitó a kis- és középvállalkozások vezetőinek, marketing döntéshozóinak, vállalkozóknak, hogy együtt készüljenek fel  a 2018-as év kihívásaira, és megismerjék a legújabb üzleti és marketing-trendeket, változásokat! Ötödik alkalommal nyitotta meg kapuit az ország legnagyobb, év eleji, kimondottan üzleti és marketing-trendekkel, szakmai újdonságokkal foglalkozó konferenciája.

A Marketing Fesztivál azért volt jó alkalom cégünknek a bemutatkozásra, mert olyan cégvezetőkkel találkoztunk, akik már komoly vállalkozásokat hoztak létre, vagy nyitottak az újdonságok, és a minőség iránt.

Magyarország egyik legnagyobb, mérvadó kkv-marketingszakmai konferenciája, kis- és középvállalkozások vezetőinek, marketing-döntéshozóinak. A rendezvény speciálisan a 2018-as év üzleti- és marketingtrendjeivel, újdonságaival foglalkozik. 1000+ fő, A++ kategóriás üzleti- és marketing döntéshozók, cégvezetők vesznek részt az eseményen.

A magyarországi KKV-szakma innovatív, vezető képviselőivel lehetett találkozni az V. Magyar Marketing Fesztivál szakkiállításon! Több mint 40 stand: szolgáltatók, gyártók, tanácsadók várták a Fesztiválozókat, hogy megmutathassák termékeiket, szolgáltatásaikat és együttműködhessenek 2018-ban.

Minden évben a Magyar Marketing Fesztiválon hallhatóak elsőként az adott év legújabb, legsikeresebbnek ígérkező üzleti és marketing-TRENDJEI. Az ország egyik legnagyobb, legjelentősebb kkv-marketing rendezvénye, amit megpróbáltak már másolni is. Évente csak egyszer, teltházzal, pillanatok alatt értékesített jegyekkel! Aki számít a hazai KKV piacon, az ott van!

Az esemény számokban:

131

kávét főztünk le összesen

56,3 %

Ekkora százalékot tudtunk megszólítani a kiállítás résztvevői közül!

249

Névjegykártyát kaptunk az érdeklődőktől!

Jó olyanokkal találkozni, akiknek tudunk újat, érdekeset, és fontosat mondani! Továbbra is a vállalkozók edukálása, és felvilágosítása a célunk, hiszen Magyarországon számtalan lehetőség adott, érdemes azokat kihasználni.

Hamarosan újabb üzleti rendezvényen veszünk részt, melyre szívesen várjuk meglévő partnereinket, és az érdeklődőket!

készítette a Company Assistant Service Kft.

További bejegyzések:

Letölthető dokumentumok
A székhelyszolgáltató, mint vírus tűzfal
székhelyszolgáltatás
székhelyváltoztatás, tévhit
székhelyszolgáltatás
széhkelyszolgáltatás

Tudja, hogy az Ön cége mennyi iparűzési adót tudna megspórolni? Kérje ingyenes konzultációnkat!