Már jogi és adózási kérdésekben is állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Közzétéve
2023.01.18.

Cégünk már a kezdetektől arra törekedett, hogy magas színvonalú szolgáltatás nyújtásával kiemelkedjen versenytársai közül. Az évek során folyamatosan kapcsolatban voltunk az ügyfeleinkkel. Beszélgettünk velük, felmértük az igényeiket, amelyeket igyekeztünk rendszer szinten beépíteni a folyamatainkba, illetve úgy alakítani a szolgáltatásaink összetételét, hogy az megfeleljen a folyton változó jogi és gazdasági környezetnek.

Ennek eredményeként bevezetésre került egy vállalatirányítási rendszer, valamint egyes folyamataink automatizálásával javítani tudunk a hatékonyságunkon, illetve sokkal magasabb szintre tudtuk emelni a szolgáltatásainkat. Büszkék vagyunk rá, hogy 5 év elteltével, és több mint 200 elégedett ügyféllel, stratégiai szövetséget kötöttünk egy ügyvédi, valamint egy adótanácsadó irodával, és így tovább bővíthettük szolgáltatásaink körét. Ügyfélközpontú vállalkozásként folyamatosan arra törekszünk, hogy ügyfeleinket minél magasabb színvonalon szolgáljuk ki.

Aktuális csomagjaink


Egyéni vállalkozó csomag


Standard csomag


Kényelmi csomag


Kézbesítési megbízotti csomag


Komplex light csomag


Komplex standard csomag


Komplex extra csomag

Komplex csomagjaink a Kényelmi csomagban nyújtott szolgáltatásokon kívül évi adótanácsadást, jogi tanácsadást és adminisztrálást tartalmaznak.

Bővebb információt szolgáltatásainkról a https://ipamentes- szekhelyszolgaltatas.hu/csomagjaink-torvenyi-hatter/#csomagok oldalon talál.

Szakértelemmel, lendülettel és ügyfélközpontú szemlélettel, hosszútávú együttműködésekre törekszünk.

Készítette a Company Assistant Service Kft.