,

Ügyvédi költségét átvállaljuk!

Közzétéve
2022.12.12.

A cég alapításban és a cég székhelyének módosításában is tudunk segíteni székhelyszolgáltatóként.

A cégalapítás során számos kérdés felmerülhet bennünk. Mi legyen a cég neve? A név szabad még vagy már foglalt? Hol legyen a székhely, a központi ügyintézés helye? Magánszemély vagy szervezet a tulajdonos?

Új alapítású cégeknek kényelmi csomagunkat ajánljuk, mely olyan plusz szolgáltatásokat is nyújt, amelyek nem mindegyik székhelyszolgáltatónál találhatóak meg. Cégünk irodájába Csomádra személyes találkozóra csupán egyszer kell eljönnie a szerződés véglegesítése miatt, ugyanis minden ügyintézés online vagy postai úton folyik.

Továbbá az Egyedi szerződés minta weboldalunkra történő feltöltésével még könnyebbé szeretnénk tenni minden ügyfelünknek szolgáltatásunk igénybevételét. Az előre elkészített sablon alapján csupán a saját cégre vonatkozó adatokat kell megadnia ügyfelünknek, anélkül, hogy akár hosszú hónapokig tartó plusz köröket kellene futnia egy ügyvéd bevonásával a szerződés elkészítéséért. Az Egyedi szerződés létrehozásakor szabad kezet akartunk hagyni ügyfeleinknek is, hogy a későbbiekben saját igényeiknek megfelelően alakíthassák a szerződés egy-egy elemét. Az Egyedi szerződést kiegészítő, további részletes szabályokat tartalmazó Általános Szerződési Feltételek szintén egy kattintással elérhetőek weboldalunkon.

Miért dönt úgy egy vállalat, hogy megváltoztatja a székhelyét és székhelyszolgáltatóhoz fordul?

Egy IPA-mentes székhelyszolgáltatónál kevesebb adót kell fizetnie. Mivel ezt az adót a bevételek után kell fizetni, így akár milliós tételekről beszélhetünk. Ezt egyszerűen megtakaríthatja azzal, hogy székhelyét egy olyan településen jelenti be, ahol az iparűzési adó mértéke nulla százalék.

Székhelyváltoztatás esetén minden esetben jogi képviselő igénybevételére van szükség, mivel ő tudja ellenjegyezni a tulajdonosi határozatot. A jogi képviselő jogosult a változásbejegyzési kérelem benyújtására az illetékes cégbíróság felé. A Company Assistant Service Kft. ebben is tud segíteni Önnek! Az általunk biztosított ügyvéd megbízása esetén, a Kft. vagy a Betéti társaság székhelyének és kézbesítési megbízottjának módosítását, valamint a cég alapítást tudja elvégezni, magyar nyelven, egyszerűsített eljárásban, melynek költségét átvállaljuk.

A székhelyváltoztatás pontos és jól átgondolt tervezést igényel. Megváltoztatná vállalata székhelyét?

Szakértőink állnak rendelkezésére és segítik Önt végigkísérni a székhelyváltoztatás folyamatán!

készítette a Company Assistant Service Kft.