Miért éri meg a Company Assistant Service Kft.-t választani?

Közzétéve
2022.17.13.

Cégvezetőként vagy akár egyéni vállalkozóként folyamatosan keresi azokat a fejlődési lehetőségeket, melyekkel vállalkozása minél előbbre juthatna a kitűzött céljai felé? Tudta, hogy ha egy iparűzési adó mentes településen veszi igénybe a székhelyszolgáltatás nyújtotta előnyöket azzal nem csak időt, de pénzt is tud spórolni? Ezeket pedig mind-mind visszafektetheti vállalkozásába. Hiszen minden cégvezető két legfontosabb álma, hogy minél több pénzt és időt tudjon tenni a vállalkozása üzemeltetésébe.

Miért éri meg a Company Assistant Service Kft.-t választani?

Miért Csomád?

A Pest megyében található Csomád egyike azon településeknek, amelyek még mindig helyi iparűzési adómentesek. Ez tehát azt jelenti, hogy az itteni székhellyel rendelkező cégek minden évben mentesülnek az 1%-os iparűzési adó alól. Ez az összeg a gyakorlatban elég szép számot jelent. Például, ha az Ön vállalkozásának adóalapja 30 millió forint, akkor ez az előny 300.000 Ft megtakarítással jár Önnek évente.

A tavalyi év adatai alapján a Magyarországon működő vállalkozások több, mint 12%-a Pest megyében volt bejegyezve. A főváros után, Csomád is beletartozik a legtöbb vállalkozással bíró települések rangsorába. Ez pedig nagyrészt a már fent említett iparűzési adó mentességnek köszönhető. Azonban természetesen nem csak ennyi előnye van a településnek.

Csomád mindössze fél órányi távolságra található Budapesttől. Így fővárosiként hamar megközelítheti székhelyét. Vagy ha épp Csomádon tartózkodik, de fontos dolga lenne a fővárosban, fél óra alatt odaér.

A főváros közelségének minden előnye mellett fontos azt is figyelembe venni, hogy míg Budapest zajos és gyakran vannak fennakadások a közlekedésben, addig Csomád ennek szöges ellentéte. Ezen a településen egy nyugodt, csendes környezet várja, hogy elintézhesse cége ügyeit, fontos tárgyalásokat folytathasson a legnagyobb kényelemben.

Miért jó a Company Assistant Service Kft.-t választania?

A Csomádon üzemelő Company Assistant Service Kft. széleskörű székhelyszolgáltatással várja azokat a vállalkozókat, akik egy nyugodt és gazdaságilag előnyt jelentő településen szeretnék bejelenteni vállalkozásuk székhelyét.

Legnagyobb versenyelőnyünk, hogy mi, versenytársainkhoz képest a legszéleskörűbb székhelyszolgáltatással várjuk ügyfeleinket. Számos előnye van annak, ha minket választ székhelyszolgáltatónak. Hogy Ön is lássa nem árulunk zsákbamacskát, íme néhány szolgáltatásunk, mellyel várjuk Önt és vállalkozását!

Profi ügyintézés, teljeskörű adminisztráció

A precíz, pontos adminisztráció kulcsfontosságú egy vállalkozás ügymenetében. Mi ennek a tehernek egy részét levesszük az Ön válláról. Azáltal, hogy székhelye hozzánk, Csomádra, a Company Assistant Service Kft.-hez lesz bejelentve, hivatalos iratai és küldeményei ide, erre a címre fognak érkezni. Mindössze egyetlen meghatalmazás szükséges ahhoz, hogy mi ezeket a küldeményeket folyamatosan átvegyük Önnek és így megkíméljük a mindennapi postára járástól és sorbaállástól.

Szenzitív küldemény kezelés

Minden partnerünknek garantáljuk, hogy a beérkező küldeményeket és az ügyféltájékoztatást 1 munkanapon belül kiküldjük a megadott e-mail címre.
Az ügyféltájékoztatás tartalmazza a küldemény tárgyilagos leírását, valamint csatolmányként a szkennelt, pdf formátumú másolatát.

Az ügyféltájékoztatóban továbbá pontosan megírjuk Önnek, hogy ajánlott vagy nem ajánlott küldeménye érkezett-e, valamint annak pontos érkezését és feladóját is. Mindezen leveleket pedig negyedévente továbbítjuk postai úton az ügyfélnek az általa mindig egyeztetett címre

Sőt, a kiemelten fontos szenzitív levelek esetében (ide sorolhatjuk például az adóhatóság, bíróségok, NAV, rendőrség, felszámolócégektől érkező küldeményeket) minden levélről és csomagról az Ön kérésére plusz szolgáltatásként azonnal tájékoztatjuk Önt telefonon vagy SMS-ben!

Elegáns, nyugodt környezetben tárgyalhat

Teljeskörű székhelyszolgáltatásunkkal nem csak gazdasági és adminisztrációs előnyöket kínálunk Önnek, de partnereivel történő tárgyalását is kényelmesebbé és nyugodtabbá tesszük. Csomád nyugodt, csendes környezete kiváló helyszín egy-egy fontos tárgyalás lebonyolításához.

Az irodánkban kialakított és elegánsan berendezett, korszerű tárgyalókban pedig megőrizheti cége privát szféráját, miközben partnereivel egy modern felszereltségű irodában tárgyalhat.

Az otthona privát szféra marad

Az egyéni vállalkozók zöme saját lakcímére jelenti be vállalkozása székhelyét, ezzel azonban az otthoni privát szféra már nem is olyan privát. Ugyanis az csak egyik hátrány, hogy a postás folyamatosan a privát címén csengetve keresi éppen otthon van-e a fontos küldemények átvételekor. Azáltal, hogy a székhelye a saját otthonára van bejelentve, a NAV munkatársai is akármikor felkereshetik Önt, hogy ellenőrizzék rendben üzemel-e a vállalkozása.

Ezt a kellemetlenséget is kizárhatja azzal, ha hozzánk jelenti be székhelyét. Ezáltal ugyanis az adóhatóság nálunk fogja ellenőrizni hivatalos iratait és cége üzemelését.

Elérhetetlennek hitt pályázatokon vehet részt

Számos olyan pályázati kiírást találni, ami a fővárosban nem elérhető, azonban vidéken nyitott a lehetőség a megpályázására. A fővárostól nem messze eső Csomádon jónéhány olyan pályázatra adhatja be vállalkozása jelentkezését, melyre Budapesten nem lenne esélye.

Mi mindenben próbálunk partnereink segítségére lenni, így, ha egy profi pályázatíróra lenne szüksége egy fontos pályázat leadásához, mi számos kiváló referenciával rendelkező személyt tudunk Önnek ajánlani.

Az új törvények és módosítások folyamatos ellenőrzése

Plusz időt spórolunk meg Önnek azáltal, hogy levesszük a legújabb jogszabályi változtatások nyomon követésének terhét a válláról. A Company Assistant Service Kft. teljes csapata folyamatosan éberen figyeli a legújabb jogszabályokat és módosításokat, hogy partnereinknek a legújabb információkkal szolgálhassunk és azonnal jelezni tudjuk, ha valamilyen vállalkozásukat értintő változás történik.

Megfelelő székhelycím – Válogatott ügyfélkör, ügyfeleink teljes biztonsága érdekében

Cégünk számára fontos, hogy székhelyszolgáltatóból ne váljunk cégtemetővé! Ennek elkerülése érdekében, új ügyféllel történő szerződés előtt, előszűrést végzünk, ami által a lehető legtöbb problémás cégeket szűrjük ki.

Kiváltképp büszkék vagyunk arra, hogy a többi hozzánk hasonló székhelyszolgáltatóval ellentétben nálunk, a Company Assistant Service Kft.-nél 5% alatt van a problémás ügyfelek aránya. A problémás ügyfelek kiszűrése ugyanis nagyon fontos, hiszen így garantálhatjuk saját magunk és ügyfeleink számára is, hogy a székhelyünkön működő cégek jogszerűen és biztonságosan üzemelhessenek. Ezt a biztonságot ügyfeleink pontos előszűrésével és folyamatos monitoring tevékenységünkkel érjük el. Ezeknek köszönhetően kiemelkedőek tudunk lenni a székhelyszolgáltatók között!

 

Összeköttetés cégek között

Odafigyelünk és meghallgatjuk partnereink kéréseit. Változatos ügyfélkörrel rendelkezünk és ez a cégek számára is kedvező lehet. Ha egy cégnek szüksége van például valamilyen szolgáltatásra és ezen szolgáltatói cég megtalálható nálunk, mi összekötjük őket.

Cégünk hitvallása szerint egy székhelyszolgáltatást az tesz kimagaslóan kiválóvá a többi hasonló szolgáltatást nyújtó vállalkozással szemben, ahol az ügyfél és cége teljeskörű támogatást kap, legyen szó akár adminisztratív, akár kényelmi jellegű dolgokról.

Ha Ön is teljeskörű székhelyszolgáltatásra vágyik, ahol Ön és az Ön cége folyamatos prioritást élvezhet, akkor bátran keressen fel bennünket! Nálunk garantáltan jó kezekben tudhatja vállalkozását!

A cikk megírásában nyújtott segítségért külön köszönettel tartozunk Dr. Drimál Szilviának és a Drimál Ügyvédi Irodának!

készítette a Company Assistant Service Kft.