,

Bővítettük szolgáltatásainkat. Hogy mivel? Az alábbi cikkünkben eláruljuk!

Közzétéve
2022.10.04.

Szolgáltatásainkról már korábban is szó esett, illetve a weboldalunkon a csomagajánlataink is szerepelnek, amit ide kattintva érhet el. A legújabb szolgáltatásunk, hogy a csomagok díja az ügyvédi költségeket is tartalmazni fogja.

Milyen feladatokat lát el egy vállalati ügyvéd?

Legyen szó kisvállalatról vagy nagyvállalatról, egy ügyvéd jelenléte a cég életében kiemelten fontos. Ez egy olyan szakterület, amit jobb szakemberre bízni, hiszen nagyon sok felesleges stressztől és költségtől kíméli meg magát így a vállalkozó. Egy cégjogász ismeri a vállalkozások működését, problémáit, rálátással bír az egyes szakterületeken felmerülő jogi problémákra, jogszabályokra. A vállalkozók közel harmadannyi alkalommal ismerik fel az ügyvédi segítség szükségességét, mint azt valójában kellene. A vállalkozók rengeteg pénzt költenek a cégük fejlesztésére, az alkalmazottakra vagy a könyvelőnek. Viszont egy állandó ügyvédi háttér hiányával sokkal többet költenek a NAV-os büntetésekre, a pereskedésekre és a be nem hajtható kintlévőségekre.

Miért nyújt óriási segítséget ez ügyfeleinknek? Milyen előnyökkel jár új szolgáltatásunk?

Egy vállalkozás, főleg egy kisebb vállalat, nem feltétlen tudja megengedni magának, hogy az ügyvédi költségeit is fedezze, viszont nagyon hasznos lehet egy a „háznál”. Emiatt döntöttünk úgy, hogy egy ilyen célszerű szolgáltatással bővítjük listánkat. Milyen előnyei vannak, ha saját ügyvédet tudunk biztosítani az ügyfeleinknek? Egy-egy jogász kifejezetten borsos áron, kb. 80-100.000 Ft-ért vállalja el a vállalatokhoz kapcsolódó alapítási és székhelymódosítási teendők ellátását. Ellenben ezt a terhet a Company Assistant Service Kft. leveszi leendő ügyfelei válláról, illetve mindezt a kényelmi csomag többi tartalmával együtt vehetik igénybe!

Miért lehet szükség egy ügyvédre? Milyen esetekben tud segíteni?

A Company Assistant Service Kft.-nél az általunk biztosított ügyvéd a Kft. és a Betéti társaságok székhelyének és kézbesítési megbízottjának módosítását, valamint az alapítást tudja elvégezni, magyar nyelven, egyszerűsített eljárásban.

Gondoljon a Jövőre!

Gondolja végig mennyi bírságot fizetett az elmúlt 5 évben az adóhatóságnak, vagy mennyivel kevesebb adót fizethetett volna, ha egy tanácsadóval átbeszélik a lehetőségeket és a kedvezményeket.

Ön is szeretné cégét egy stabil megbízható helyen tudni? Szeretné megtudni további javaslatainkat? Kérem keressen bennünket bizalommal!

készítette a Company Assistant Service Kft.