Székhelyszolgáltatás, egyértelmű előnyök

Székhelyszolgáltatásunk egyértelmű előnyei

Végiggondolta már milyen előnyökkel jár a székhelyszolgáltatás igénybevétele? Lehetséges, hogy néhány elkerülte a figyelmét,
ezért bemutatunk pár olyat, amelyeket székhelyszolgáltatásunk igénybevételével élvezhet.

Székhelyszolgáltatás, egyértelmű előnyök

Kevesebb adót kell megfizetnie

Az IPA mentes székhelyszolgáltatás legfontosabb előnye, hogy Önnek kevesebb adót kell fizetnie. Ebben az esetben az adóelkerülés helyett arról van szó, hogy a bejelentett településen a helyi önkormányzat élve saját hatáskörével, az iparűzési adó mértékét nulla százalékban állapítja meg.

Ön pedig szabadon dönthet arról, hogy egy ilyen településen jelenti be cége, vállalkozása székhelyét, így megspórolva az iparűzési adó összegét..

Mivel ezt az adót a bevételek után kell fizetni, így akár milliós tételekről beszélhetünk. Ezt egyszerűen megtakaríthatja azzal, hogy székhelyét egy olyan településen jelenti be, ahol az iparűzési adó mértéke nulla százalék.

Egyszerűen több pénz marad Önnél.

Megőrizheti a privát szférát

A családi élet nyugalma a legfontosabb dolgok egyike az életben. Sokan mégis saját otthonukat használják vállalkozásuk székhelyeként. Kiteszik a cégtáblát az ajtóra, így minden hivatalos levéllel csönget a postás, át kell venni, alá kell írni, és ha mégsem tartózkodnak otthon, marad a postára való járkálás, sorban állás, várakozás. De ez csak a kisebbik gond. Sokkal nagyobb kellemetlenség, ha a családi ebéd közben kopogtat az adóhatóság, hogy szeretne ellenőrzést tartani.

Ezeket a kényelmetlen dolgokat tudja kizárni Ön is, egy profi székhelyszolgáltatás igénybevételével.

A lakás pedig marad a család és a nyugalom birodalma.

Elérhetetlen pályázatok nyílnak meg

Vállalkozóként már biztosan Ön is böngészte az elérhető pályázatokat. Lehetséges, hogy már találkozott azzal, hogy egyes pályázatok nem elérhetők Budapesten, de vidéken minden további nélkül beadhatná rá az igényét. Az általunk nyújtott székhelyszolgáltatás egyik nagy előnye, hogy Csomád vidéknek számít, így több lehetősége nyílhat olyan pályázatokra, amelyeket budapesti cégként nem tud megcélozni.

Sőt, partnereink összetartanak és segítik egymást. Így ha pályázati igénye merül fel, egészen biztosan ajánlhatunk Önnek egy kiváló referenciákkal rendelkező pályázatíró partnert, akivel érdemes lehet együttműködnie.

Szerezzen forrásokat, amelyekre eddig esélye sem volt!

Profin intézzük adminisztrációját

Pontosan tudjuk, hogy a precíz adminisztráció mennyire lényeges egy vállalkozás életében. Ezért szolgáltatásunkkal, ennek a tehernek egy részét, le is vesszük a válláról. A székhelyszolgáltatás részeként minden küldeményt átveszünk, azokat szkennelve, emailben továbbítjuk. A kiemelten fontosakról akár sms értesítést is küldünk, igényeinek megfelelően. Ez Önnek időmegtakarítást  jelent, mert nem kell a postára szaladgálnia, mégis minden információ időben megérkezik.

Mindez nem utolsó sorban nagyban csökkenti a cégvezetőre telepedő stressz faktort is. Hallottunk már olyan vállalkozóról, aki elfelejtett átvenni bizonyos hivatalos levelet, ezért felfüggesztették vállalkozása adószámát. Bennünket választva ez Önnél nem fordulhat elő!

Időt takarít meg, miközben mindenről értesül!

Elegáns módon tárgyalhat

Sokan meghívják ügyfelüket egy közeli kávézóba vagy étterembe, ahol a nagyvonalúság mögé rejtik a tényt, hogy sajnos nincs felvállalható tárgyalójuk, irodájuk. Ezen bizony sokan átlátnak, s ez súlyosan rongálja a nehezen megszerezhető imázst és bizalmat. Nem beszélve arról, hogy a nyilvános helyek a diszkréció hiánya miatt, egy komoly üzleti tárgyalásnál nem jelenthetik a legmegfelelőbb választást.

Az általunk nyújtott székhelyszolgáltatás által Önnek elegáns, minden eszközzel felszerelt irodája lesz, ahol kényelmesen lebonyolíthatja tárgyalásait, megbeszéléseit. Eszközöket, titkárnői asszisztenciát, virtuális iroda szolgáltatásokat vehet igénybe, szép tárgyalóban, büszkén láthatja vendégül leendő partnereit.

Új irodája rendelkezésre áll.

Tudta?

Mi vagyunk a legközelebbi IPA mentes település Budapesthez.
Így könnyen el tud jönni hozzánk, gyorsan elérheti új irodáját.

Tudja, hogy az Ön cége mennyi iparűzési adót tudna megspórolni? Kérje ingyenes konzultációnkat!