Cégünk

A Company Assistant Service Kft. egy dinamikusan fejlődő, színvonalas székhelyszolgáltatással, és minőségi cégszolgálattal foglalkozó vállalkozás.

A székhelyszolgáltatást Csomádon végezzük, egy kifejezetten erre a célra használt, és kialakított irodaházban. Csomád iparűzési adó-mentes település, tehát az itteni székhelyű cégeknek ezt a helyi adót nem kell befizetniük.

Vállalkozásunk azért alakult meg, hogy azokat a cégeket, cégvezetőket segítse, akik az iparűzési adó megtakarítása mellett, a vállalat üzemeltetéséhez szükséges cégszolgálatot, háttérszolgálatot, professzionális, kifejezetten az ő igényeik szerint kialakított rendszerben, igénybe tudják venni.
Mindezen törekvéseinkkel hátteret biztosítva annak, hogy partnereink azzal tudjanak foglalkozni, amely számukra a legfontosabb, az üzlettel és a vállalkozásuk fejlesztésével.

Célunk, hogy olyan szolgáltatási csomagokat hozzunk létre, amelyek egy cégvezetőt, akár már a cégalapítás pillanatában, akár a vállalkozása működése közben, temérdek költségtől, gondtól, stressztől óvnak meg.

Mottónk:

Teljes körű cégszolgálat, minőségi cégeknek!

Alapítók

Preiss Tamás

Preiss Tamás

Több éves sikeres vállalkozói, cégvezetői múlttal A-Z-ig ismeri azokat a problémákat, kihívásokat, buktatókat, vagy éppen mindennapos feladatokat, amelyek egy vállalkozó életét megkeseríthetik, bonyolultabbá tehetik. Felhalmozott tapasztalatai alapján mindezekre kiváló megoldásokat tud nyújtani, a törvény adta lehetőségek között.
A vállalkozás operatív ügyvezetőjeként tevékenykedik.

Kovács Anett

Kovács Anett

Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik ügyfélkapcsolati területen, így a problémamegoldás a mindennapjai részévé vált. Üzleti, vállalkozói területen szerzett ismereteit leginkább a kkv szektorban kamatoztatja. Végzett life coachként nem csak „esetként”, hanem emberként kezeli az ügyfeleket, melyhez kiváló hátteret biztosít szakmai felkészültsége is. A CAsS Kft.-ben ügyfélkapcsolati vezetőként tevékenykedik, és segíti leendő és már meglévő partnereik munkáját.

Partnereink

Galéria

Érdekel az ingyenes székhely-szakértői tanácsadás!